Acasă Politic Prahova: Ponta, încă o dată la DNA

Prahova: Ponta, încă o dată la DNA

DISTRIBUIȚI

victor-ponta-dna146860 – 12102016 – Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat miercuri dimineața la sediul DNA Ploiești pentru a fi audiat în dosarul cunoscut sub numele de ”Ghiţă, Ponta, Blair”. În acest dosar, Ponta este urmărit penal sub control judiciar pentru folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la spălare de bani.

Tot în acest dosar au fost audiați ieri deputatul Sebastian Ghiță, omul de afaceri Ionut Iordăchescu, dar și Sorin Chirilă, un apropiat al lui Ghiță.

Deputatul preciza, marţi, că atât Ponta, cât şi Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, vor fi chemaţi la audieri cu procurorii DNA, întrucât se încearcă scoaterea lor din peisajul politic înaintea alegerilor parlamentare. În dosarul menţionat, Ghiţă este acuzat de spălare de bani.

Ponta a spus, la ieșire, că nu și-a schimbat declarațiile date inițial și că ne-am face de râs dacă Tony Blairar fi chemat la DNA Ploiești. –  PROMPT MEDIA

 foto:stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.