Acasă Politic Teleorman: Prefectul de Teleorman, în incompatibilitate

Teleorman: Prefectul de Teleorman, în incompatibilitate

DISTRIBUIȚI

stire-dragnea146687 – 05102016 –  Liderul PSD, Liviu Dragnea, a pus mâna, pe vremea când obținea primul mandat de președinte al CJ Teleorman, pe un apartament de serviciu în Alexandria. Conform dezvăluirilor din Liber în Teleorman, baronul PSD a pus mâna și pe apartamentul învecinat luat pe nunele actualului prefect de Teleorman, Dan Carmen Daniela, atunci o funcționară obscură și a spart zidurile despărțitoare. Povestea conține numeroase detalii picante, printre care și apariția lui Mihai Tatulici în Teleorman.

Flux24.ro  susține că Dan Carmen Daniela, omul de casă al liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat în incompatibilitate, indică informații și documente obținute de FLUX 24.

Pe vremea când devenea, pentru prima dată, președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea obținea un apartament de serviciu la etajul I al unui bloc situat pe strada Ion Creangă din Alexandria. Evident că pentru un ditamai baronul în devenire, lui Dragnea nu i-a fost suficient un singur apartament, așa că a făcut tot ce era necesar pentru ca apartamentul de lângă al său să fie folosit tot de familia sa. Însă, nu mai putea beneficia, potrivit legii, de încă o locuință de serviciu și atunci, Baronul a operat o șmecherie în acte. Practic, potrivit gurilor rele, dar informate, în apartamentul învecinat locuia, doar în hârtii, o anonimă angajată a consiliului județean, pe numele ei… Carmen Daniela Dan! Pe vremea aceea, actualul prefect de Teleorman era un biet consilier juridic, care făcea tot posibilul să-i intre în grații celui mai râvnit dintre puternicii județului. Ciudat, însă, că într-o discuție despre trecutul ei dificil, Carmen Daniela Dan îi mărturisea subsemnatei cât de greu îi era la momentul acela să facă naveta la Videle, fără ca subsemnata să știe că în acte prefecta, atunci consilier juridic, era beneficiara unei locuințe de serviciu din blocul F Modern. Se pare că atunci ocuparea a două apartamente unite de către Liviu Dragnea a atras atenția presei centrale, Mihai Tatulici venind în Teleorman pentru a constata abuzul baronului în devenire. Înștiințat cu o zi înainte de sosirea echipei de jurnaliști de la București, Dragnea a zidit într-o singură noapte la loc peretele dintre cele două apartamente, pentru a demonstra tuturor că povestea nu e valabilă. Desigur, echipa de jurnaliști a sesizat inadvertența și a constatat că pe avizierul de la scara blocului era trecut la apartamentul 2 numele Danielei Carmen Dan, despre care nimeni nu putea presupune că va deveni prefect al județului Teleorman și nici eventual viitor parlamentar. Vreme de aproape de 10 ani, Liviu Dragnea a locuit în cele două apartamente unite, sacrificiul Danielei Carmen Dan fiind recompensat la mulți ani mai târziu, când toată lumea uitase povestea, printr-o funcție de conducere în județ. De la surse din Consiliul Județean Teleorman am aflat că Dragnea avea la momentul acela centrală termică pe curent, plătită de autoritatea județeană și că cele două apartamente au fost amenajate tot din bani publici, inclusiv tacâmurile și vesela fiind furnizate de Consiliul Județean Teleorman.

Actualul prefect al județului Teleorman, Dan Carmen Daniela, omul de casă al liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat în incompatibilitate, indică informații și documente obținute de Flux 24.

Prin hotărârea Consiliului Județean Teleorman nr.137 din 15 decembrie 2010, Dan Carmen Daniela a fost numită director executiv la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor pe perioadă nedeterminată.

Din extrasul rezoluției nr.593 1/30.11.2011 referitor la SC Way Storage SRL publicată în Monitorul Oficial nr.368 din 2012/2/1 reiese că Carmen Daniela Dan a fost numită administrator al SC Way Storage SRL începând cu 28.11.2011, durata mandatului fiind nelimitată. Conform legilor în vigoare actualul prefect s-a aflat în incompatibilitate în perioada 28.11.2011-13.06.2012. Asociatul în firmă al actualului prefect este Tudorel Pieleanu, șeful Poliției Municipale. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.