Acasă Social Timiș: Încă 17 migranţi opriți la frontiera de sud-vest

Timiș: Încă 17 migranţi opriți la frontiera de sud-vest

DISTRIBUIȚI

politia-frontiera146931 – 14102016 – Poliţiştii de frontieră timişeni, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Deta, au depistat 17 migranţi (13 adulţi şi patru minori), care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

În data de 13 octombrie 2016, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Denta, judeţul Timiş, au acţionat pentru depistarea şi identificarea unui grup de persoane de origine afro-asiatică, care nu îşi justifica prezenţa în zona localităţii de frontieră Denta. Persoanele în cauză, aflate la intrarea în localitate, au fost preluate şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul primelor cercetări s-a constatat că grupul era format din 17 persoane, cetăţeni vietnamezi, sirieni şi afgani, șase bărbaţi şi șapte femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, însoţiţi de patru minori, cu vârste cuprinse între patru şi șase ani, care nu deţineau documente de identitate asupra lor. Aceştia au trecut frontiera din Serbia în România, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.