Acasă Nord-Est Bacau Bacău: Mararu a luat cu executare

Bacău: Mararu a luat cu executare

DISTRIBUIȚI

bogdan-mararu147302 – 03112016   Bogdan Mararu a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Bacău, la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare după ce a amenințat un polițist de la Serviciul Rutier, informează newsallert.ro. Pedeapsa este definitivă, iar polițiştii nemțeni au pus deja în aplicare decizia.

Mararu a fost condamnat în primă instanţă la patru luni de închisoare cu executare, dar acesta a atacat sentinţa la Curtea de Apel  Bacău. Magistraţii au constatat că infracţiunea de ultraj a fost comisă în timpul perioadei de încercare pentru o pedeapsă primită de Mararu în urma unui scandal într-un bar şi au decis condamnarea la trei ani şi patru luni.

Bogdan Mararu este judecat şi în dosarul atacului armat comis în cartierul Vitan de Vitalie Proca asupra unui om de afaceri. Aşa se face că Bogdan Mararu are de stat acum 3 ani şi 4 luni în penitenciar. Şi totul nu pentru că a tocmit nişte asasini plătiţi să-l execute pe rivalul său de moarte, ci pentru că s-a luat de un poliţist în trafic. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.