Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Aglomerația din Bucureștiul Gabrielei Firea. Primăria Capitalei a descoperit secretul lui Polichinelle

București: Aglomerația din Bucureștiul Gabrielei Firea. Primăria Capitalei a descoperit secretul lui Polichinelle

DISTRIBUIȚI

intersectie147597 – 21112016­ –  Dintre cele 176 de intersectii introduse in sistemul inteligent de management al traficului, in acest moment functioneaza doar 120, au anuntat vineri reprezentantii Primariei Capitalei. Presa scrie de peste un an despre proasta functionare a acestui sistem, fara ca situatia sa se imbunatateasca. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri ca nu poate da un termen pentru remedierea situatiei care ii scoate din minti pe soferii prinsi in traficul infernal din Bucuresti, transmite Hotnews.

Situatia nu s-a imbunatatit din luna mai a acestui an, cand din cele 176 de intersectii introduse in sistem functionau doar 124, potrivit datelor furnizate de Primaria Capitalei la vremea respectiva, la solicitarea site-ului citat. Amintim ca, din vara lui 2015, timp de mai bine de jumatate de an, sistemul nu a functionat deloc, dupa aceasta perioada fiind repus in functiune treptat.

”In Bucuresti sunt 434 de intersectii. Sunt inrolate in centrul de management al traficului 176 de intersectii . Din 176 – functioneaza 120 de intersectii. Din cele 1.103 bucle inductive la nivel de Bucuresti, ieri erau nefunctionale 450, aproape jumatate. Monitorizate video sunt doar 60 de intersectii si pot afisa imagini pe monitoarele din centru doar 20. Pentru restul trebuie sa intram pe calculatorul care utilizeaza softul sa vedem imaginile”, a declarat Cristian Stroe, consilierul primarului general Gabriela Firea pe aceasta problema, intr-o conferinta de presa care a avut loc vineri la centrul de management al traficului.

La eveniment, au participat edilul PSD Gabriela Firea, directorul Administratiei Strazilor, Alin Vieru, si Claudiu Balan, directorul UTI (compania care opereaza sistemul). –  PROMPT MEDIA

foto:puterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.