Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Diana Dinu este cea mai frumoasa romanca din lume, care urmeaza...

București: Diana Dinu este cea mai frumoasa romanca din lume, care urmeaza sa ne reprezinte tara la  Miss World 2016

DISTRIBUIȚI

romanca-miss147419 – 10112016  –  In urma selectiei nationale Miss World Romania 2016, organizata zilele trecute in Capitala de ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss World Romania in tara noastra, Diana Dinu a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss World 2016, care se va desfasura in acest an in Washington USA, celebrand a 66-a editie, in perioada 26 noiembrie  – 19 decembrie 2016. Marea finala va avea loc in data de 18 decembrie. In competitie vor fi prezente aproximativ 119 candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind in valoare de 100.000 de dolari americani.

Diana Dinu are 26 de ani, este nascuta in Bacau și locuieste de multi ani in Bucuresti. Diana a practicat bowlingul de performanta, este pasionata de calatorii, psihologie, echitatie, sporturi extreme si inot, insa cel mai mult iubeste copiii, dorindu-si sa se implice in viitor in cat mai multe proiecte de caritate si voluntariat pe plan national si international.

Diana a absolvit Facultatea de Sport cu specializarea Kinetoterapie din cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacau. Ca si planuri de viitor Diana isi doreste o cariera in industria cinematografica, visul ei fiind sa devina un cunoscut producator cinematografic la Hollywood.

Rochia din marea finala Miss World Romania 2016 pe care Diana o va purta pe scena din Washington va fi o creeatie deosebita semnata de Boutique 177 by Andreea Stirbescu din Constanta. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.