Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea se teme de 11 decembrie

București: Dragnea se teme de 11 decembrie

DISTRIBUIȚI

 

dragnea147539 – 17112016 – Situația de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), ca urmare a anchetei DNA împotriva Anei Maria Pătru, care a fost arestată miercuri seara, creează suspiciuni asupra corectitudinii alegerilor parlamentare din 11 decembrie, este de părere președintele PSD, Liviu Dragnea. El crede că în absența șefului instituției este nevoie de cineva care să țină lucrurile în mână, dar în acest moment nu vede niciun demers în acest sens.

Liderul PSD a explicat că în Parlament se analizează posibilitatea de a face o ședință de urgență în care să numească un nou șef la AEP, însă există șanse destul de mici ca acest lucru să se întâmple.Dragnea susține că încep să vină întrebări ciudate dinspre AEP către Biroul Electoral Central, care ar putea schimba cursul acestor alegeri. Una dintre întrebări se referea la pragul alternativ, cel conform căruia un partid trebuie să obțină 20% în patru județe. AEP a întrebat la BEC dacă nu cumva această prevedere legală poate fi interpretată în sensul că un partid obține cumulat 20% în cele patru județe și nu 20% în fiecare dintre acestea.

Dragnea zice că aceste întrebări sunt ciudate și ar putea avea un impact major asupra alegerilor parlamentare, dacă BEC va da o interpretare care schimbă în vreun fel jocul din acest moment.

Totodată, Dragnea a atras atenția că ar putea fi o problemă și cu softul care distribuie mandatele în Parlament, din moment ce pe aceste softuri investighează procurorii DNA. –  PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.