Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București; Firea visează frumos

București; Firea visează frumos

DISTRIBUIȚI

Green Bridesmaid Dresses147392 – 08112016  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat astazi o sedinta pregatitoare privind Programul de masuri si actiuni pentru deszapezirea si combaterea poleiului in Municipiul Bucuresti pentru iarna 2016 – 2017.

La sedinta au fost convocati reprezentantii salubrizatorilor din toate sectoarele Capitalei, toti operatorii de servicii aflati in subordinea CGMB sau PMB – RADET, RATB, ApaNova, ASSMB, Administratia Strazilor si DGASMB.

”Am primit rapoartele salubrizatorilor din toate cele 6 sectoare ale Capitalei in ceea ce priveste stocurile de carburanti, materiale antiderapante si utilaje de dezapezire disponibile. In unele sectoare mi se pare ca acestea nu sunt suficiente, asa incat, pana la urmatoarea sedinta as dori sa se faca o recalculare a stocurilor si a utilajelor, astfel incat deszapezirea in Bucuresti sa se poata face unitar, la standarde europene, in toata Capitala. Solicit de asemenea redimensionarea efectivelor tehnice si umane pentru o deszapezire eficienta. Anul acesta doresc ca in Bucuresti operatiunile de deszapezire sa fie exemplare! Trebuie sa acordati o atentie deosebita si strazilor laterale si aleilor dintre blocuri, iar arterele de acces in unitatile sanitare, de invatamant sau de interes social sa fie degajate cu prioritate” a declarat Firea, care a mai anuntat ca vor fi facute verificari inopinate, astfel incat toate utilajele si stocurile declarate pe hartie sa se regaseasca si in teren.

Totodata, ea a mai explicat ca, in premiera, „toate utilajele salubrizatorilor din cele 6 sectoare vor fi branduite cu sigla operatorului, a sectorului in care actioneaza, precum si cu sigla Primariei Capitalei, astfel incat utilajele sa fie usor de identificat atunci cand sunt in teren. Am decis aceasta masura pentru ca am inteles ca in anii trecuti existau operatori de deszapezire care, in loc sa degajeze arterele Capitalei, actionau in afara orasului, in zonele limitrofe”.

Potrivit raportarilor salubrizatorilor din cele 6 sectoare ale Capitalei, pentru actiunile de deszapezire si combatere polei din aceasta iarna sunt disponibile un total de 582 de utilaje, 2.930 de operatori si 33.498 tone de material antiderapant. –  PROMPT MEDIA

 foto:b365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.