Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Microsoft Summit 2016: Transformarea digitală ca imperativ în afaceri

București: Microsoft Summit 2016: Transformarea digitală ca imperativ în afaceri

DISTRIBUIȚI

microsoft-summit147405 – 09112016  –  Nume mari din mediul de afaceri și tehnologie din România şi Europa au urcat, pe 8 noiembrie, pe scena Teatrului Național București în cadrul celei de-a patra ediții a Microsoft Summit. Evenimentul a adus în sălile teatrului mai bine de 800 de participanți din managementul de vârf al companiilor din România, atât consumatori cât și furnizori de tehnologie. În fața lor au susținut prezentări și demonstrații unele dintre cele mai mari nume implicate în domeniul tehnologiei de afaceri – de la manageri de vârf la start-up-uri de succes și jurnaliști de talie mondială.

Tema evenimentului, „Transformarea Digitală”, pleacă de la nevoia tot mai stringentă de a adopta o viziune nouă asupra inovației în business. Serviciile de cloud, noile tehnologii de productivitate și mobilitate și analiza datelor devin piloni principali și esențiali ai activității unei companii în epoca digitală, transformând procesele, produsele și modul în care interacţionăm în cadrul şi în exteriorul companiei.

A doua parte a zilei a fost dedicată unei serii de prezentări și panel-uri care au reunit unele dintre cele mai importante nume din sfera mediului de afaceri regional – lideri în domeniile telecomunicațiilor. Discuțiile, desfășurate în paralel pe patru track-uri, au abordat oportunitățile și provocările aduse mediului de afaceri de imperativul transformării digitale prin prisma și din experiența unora dintre companiile aflate în avangarda ei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.