Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ministrul Tudorache va verifica zilnic cum se lucrează la Permise

București: Ministrul Tudorache va verifica zilnic cum se lucrează la Permise

DISTRIBUIȚI

Dragos Tudorache147728 – 28112016­ – Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a controlat, luni dimineaţa, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Bucureşti-Ilfov, pentru a vedea dacă mai există cozi, în condiţiile în care a intrat în vigoare sistemul de programări on-line pentru serviciile de permise şi înmatriculări.

Ministrul a constatat că încă există sincope în funcționarea programului de programări on-line, softul fiind implementat în weekend, motiv pentru care încă mai pot apărea unele probleme, dar speră ca situaţia ”să intre în normalitate încet-încet”, inclusiv prin corelarea programului de lucru al Trazoreriei cu cel al SPCRPCIV.

Tot în weekend au fost instruiți și cei 60 de angajați ai MAI care au fost detașați la Serviciul Permise.

Tudorach a anunțat că, în această săptămână, intenționează să verifice zilnic funcționarea  Serviciului Permise.

Pentru fluidizarea activității cu publicul, începând din această dimineață, la SPCRPCIV București-Ilfov programările se pot face on-line pe site-urile prefecturilor (prefecturabucuresti.ro – pentru București și prefecturailfov.ro pentru Ilfov), există ghișee dedicate, iar programul de lucru a fost prelungit. Cei care nu se programează on-line, pot depune documentele la celelalte ghişee, în baza bonurilor de ordine personalizate care sunt în funcţiune de luni.

O altă facilitate nouă este posibilitatea vizionării de imagini în timp real cu spaţiile publice din serviciile de permise şi înmatriculări. Astfel, cetăţenii pot vedea cât este de aglomerat înainte să plece de acasă.

Săptămâna trecută, la Serviciul Permise de Conducere din Capitală, au reapărut cozile la ghișeu. Prefectura Capitalei a explicat că instituţia are un deficit de personal de 22%, iar dintre cei 88 de angajaţi, doar 66 sunt prezenţi, restul fiind în concedii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.