Acasă Uncategorized București: Pentru Codrin Ștefănescu ”11 clase” înseamnă ”studii superioare”

București: Pentru Codrin Ștefănescu ”11 clase” înseamnă ”studii superioare”

DISTRIBUIȚI

 – 147454 – 11112016 Un proiect prin care tinerii romani sunt stimulati sa nu abandoneze scoala starneste furia PSD, care sustine ca guvernul ”isi bate joc de romani”, scrie Aktual24.ro.

Guvernul intentioneaza sa modifice legislatia rutiera astfel incat persoanele care nu au absolvut 11 clase sa nu aiba dreptul sa obtina permisul auto. Masura este menita atat sa reduca accidentele mortale, dar si sa stimuleze tinerii romani sa isi continue studiile.

PSD, in schimb, sustine ca guvernul ”ii injoseste pe romanii care nu au studii superioare prin interdictia obtinerii permisului auto”. De precizat ca absolvirea a 11 clase nu inseamna studii superioare. ”Dupa gandirea prim-tehnocratului Ciolos, ca sa conduci un autovehicul in Romania trebuie sa ai cel putin 11 clase, de preferat masterat in tari straine si neaparat doctorat la Bruxelles. Adica, cu alte cuvinte, romanii care nu au studii superioare nu au voie sa-si duca copiii la scoala, sotia la serviciu, sa transporte marfa pentru mica lor afacere sau pur si simplu sa rezolve problemele familiale. De altfel, propunerea Guvernului este atat de ilogica si de lipsita de fundament real, incat creeaza, pe buna dreptate, ideea ca acest grup de oameni promoveaza cu orice ocazie si in orice moment o politica total antinationala si antiromaneasca.

Guvernul Iohannis – PNL – PDL – USR – Ciolos ii calca pur si simplu in picioare pe romani. Daca pana mai ieri umileau public profesorii, intreg sistemul medical si cel juridic, functionarii publici, cadrele militare, patronatele etc., astazi le-a venit ideea de a-i injosi pe romanii care nu au studii superioare prin interdictia obtinerii permisului auto. Ceea ce, pe langa faptul ca este aberant si total lipsit de logica, ideea se integreaza la capitolul ‘cum sa ne batem joc de romani’”, afirma secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, intr-un comunicat de presă.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.