Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Trei pakistanezi depistaţi cu aparatură pentru detectarea bătăilor inimii

Dolj: Trei pakistanezi depistaţi cu aparatură pentru detectarea bătăilor inimii

DISTRIBUIȚI

– 147445 – 10112016  –  Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, ascunşi într-un camion încărcat cu piese de mobilier, trei cetățeni pakistanezi care intenţionau astfel să intre fraudulos în România.În data de 10 noiembrie, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul bulgar Ivanov T., în vârstă de 53 de ani, la volanul unui autocamion cu care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, mobilier din Turcia pentru o firmă din Olanda.

S-a efectuat un control amănunțit asupra camionului, fiind descoperite, ascunse printre piesele de mobilier, trei bărbați care nu aveau documente de identitate asupra lor, au declarat că sunt din Pakistan şi au vârste cuprinse între 25 și 48 de ani. Conducătorul auto a declarat că nu avea cunoștință de prezența celor trei persoane în semiremorcă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi cei trei migranţi au fost preluați de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.