Acasă Sport Franța: Români performeri la maratonul de la Nisa

Franța: Români performeri la maratonul de la Nisa

DISTRIBUIȚI


Printre ei șeful Corpului de Control al Guvernului și maratonistul Victor Vlad
  – 147483 – 14112016 –vlad-victor-2  Duminică, 13 noiembrie, a avut loc cea de a 9-a editie a Maratonului Coastei de Azur: Nisa – Cannes, intitulat oficial Marathon des Alpes Maritimes Nisa – Cannes. Organizat pe Coasta de Azur, traseul este 90% pe malul Marii Mediterane, având punctul de start la Nisa si punctul final dupa 42,195 km, la Boulevard de la Croisette din Cannes, langa Palais des Festival. Cei peste 42 de km ai traseului traverseaza cateva dintre cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta de Azur, precum Saint-Laurent-du-Var, Cagnes-sur-Mer, Antibes şi Juan-les-Pins.

Romania a participat anul acesta cu 42 de alergatori in toate cele trei probe din concurs. Pe lângă proba consacrată de maraton, au mai fost două probe, de ştafetă: 2 x 21,1 km şi o ştafetă de 6, cu distanţe de la 3,8 km până la 10,8 km.

Cel mai bun timp a fost scos de maratonistul Victor Vlad, locul 2 din 1.266 de sportivi la categoria sa, +50 de ani. Acesta s-a clasat, in ordinea generală, cu 2 ore, 45 de minute și 44 de secunde, pe poziția a 37-a din 6.727 de concurenți înscriși la maratonul individual.

nice-cannes-maratonSeful Corpului de control al Guvernului, Valentin Mircea, stomatologul Adrian Angelescu si managerul Dragos Pirnog au
reusit să-și doboare recordul personal. Rezultate bune au mai obtinut  Ionut Ciontu,  Stefan Nica, Andreia Wessel, Florin Craciunescu, Stefan Coman și Adrian Petrut.

Pe locul întâi s-a clasat un sportiv din Kenya cu timpul de 2 ore. 10 minute și 45 de secunde. Ultimul concurent a ajuns la sosire după 6 ore 17 minute și 25 de secunde. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.