Acasă Nord-Est Iasi Iași: Fiul unui ofițer SRI Iași, ucis cu o lovitură de cuțit...

Iași: Fiul unui ofițer SRI Iași, ucis cu o lovitură de cuțit în spate, în propriul apartament

DISTRIBUIȚI

politia147471 – 14112016 – Fiul unui ofițer SRI Iași, ucis cu o lovitură de cuțit în spate, în propriul apartament. Băiatul a fost găsit în hol de tatăl său. Era într-o baltă de sânge, cu un cuţit înfipt în spate. Asasinatul s-a petrecut într-un bloc din zona Zimbru. Vineri noaptea, poliţiştii scotoceau tot cartierul. Tânărul era foarte bun la învăţătură: intrase primul la admitere cu media 9.94. Tatăl său lucra în SRI, relatează Ziarul de Iași.

Serviciile de informaţii din Iaşi sunt în alertă. Fiul unui ofiţer al SRI Iaşi a fost găsit vineri după-amiază, mort în casă, cu un cuţit înfipt în spate. Tatăl său, Gheorghe Şerban, a venit de la serviciu în jurul orei 17.40, iar când a intrat în casă şi-a găsit fiul întins pe jos, în holul apartamentului, şi cu un cuţit înfipt în spate. Blocul în care locuieşte familia este situat lângă sensul giratoriu din zona Zimbru iar ei locuiau la etajul întâi.

Tatăl a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a intervenit o autospecială SMURD al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul. La scurt timp, a ajuns şi mama copilului, care a făcut un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o oră. În scurt timp, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) şi de la Secţia 1 Dacia au împânzit cartierul în că­utarea vreunui indiciu. Vecinii au precizat că au auzit zgomote, dar au crezut că sunt copii care se joacă pe casa scării. ”Am auzit zgomote şi nu am ieşit. Deseori fug pe scările blocului copii. Am fost întrebată de poliţişti dacă am auzit ceva. Era o familie discretă, iar copilul era mereu vesel. Ştiu că a învăţat la un liceu din Iaşi, apoi a mers la Liceul de Informatică“, a precizat o vecină care locuieşte chiar lângă apartamentul familiei Şerban. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.