Acasă Economie Iași: Percheziţii la contrabandiștii de țigări

Iași: Percheziţii la contrabandiștii de țigări

DISTRIBUIȚI

contrabanda_cu_tigari147418 – 10112016  –  Poliţiştii de frontieră ieşeni, sub coordonarea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi efectuează joi dimineaţa nouă percheziţii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infracţional organizat ce are preocupări în sfera contrabandei cu ţigări.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţului Iaşi au ca principală preocupare colectarea şi distribuirea ţigărilor de contrabandă.

Astfel, în data de 10 noiembrie 2016, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi sub coordonarea procurorului DIICOT- Serviciul Teritorial Iaşi,  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi, efectuează nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iaşi. În documentarea activităţilor infracţionale s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.G.P.R. – Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.