Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Nu CA al SRR stabilește firmele care participă la licitații, iar acuzațiile...

Nu CA al SRR stabilește firmele care participă la licitații, iar acuzațiile nu vizează actualul mandat

DISTRIBUIȚI

radio-romania147627 – 22112016­ –  În urma informaţiilor apărute în presă despre activitatea CA al SRR, Consiliul de Administraţie al radioului public: ”Membrii Consiliului de Administraţie actual NU au fost invitaţi pentru cercetări raportate la activitatea prezentului mandat. Acest mandat a început în iunie 2014, a fost întrerupt la scurt timp – printr-o solicitare a unui partid parlamentar la Curtea Constituţională – şi a reînceput în decembrie 2014. Potrivit informaţiilor oficiale transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cercetările se referă la perioada 2011 – 2014, respectiv la mandatul anterior acestui for din Societatea Română de Radiodifuziune”.

De asemenea, se precizează că nu CA stabileşte firmele care participă la licitaţii, întocmeşte caiete de sarcini sau participă la comisii de negociere, sarcina sa fiind aprobarea limitelor bugetelor alocate şi, după caz, demararea procedurilor legale în materie de achiziţii publice.

”Consiliul de Administraţie NU are nicio legătură, în mod direct sau indirect, cu vreo firmă de turism care a încheiat contract cu Societatea Română de Radiodifuziune.” –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.