Acasă Economie Se reia încălzirea centralizată în municipiul Drobeta Turnu Severin

Se reia încălzirea centralizată în municipiul Drobeta Turnu Severin

DISTRIBUIȚI

incalzire147538 – 16112016 –  Lichidatorul judiciar al RAAN, Euro Insol, a dispus începerea, de astăzi, 16 noiembrie 2016, a  furnizării agentului termic, apă caldă și căldură pentru populația municipiului Drobeta Turnu Severin.

RAAN a intrat în insolvență în septembrie 2013, fiind numit administrator judiciar Tudor și Asociații, iar în 14 iunie 2016 Curtea de Apel Craiova a dispus intrarea regiei în faliment și a numit Euro Insol lichidator judiciar.

”Împreună cu Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică din cadrul Primăriei orașului Drobeta Turnu Severin și firma Elsaco azi am pornit un cazan de 105 tone abur tehnologic/oră (produs de Vulcan București în 1990, o altă companie din portofoliul Euro Insol) care produce 35 Gcal, urmând ca în momentul în care va scădea temperatura sub -100C să pornim și al doilea cazan ajungând astfel la 80 Gcal. În acest mod, asigurăm livrarea apei calde și a căldurii pentru 120.000 locuitori ai orașului, instituții publice (școli, grădinițe, spitale, unități ale administrației publice locale), agenți economici” a declarat av.dr. Remus Borza coordonatorul Euro Insol.

Euro Insol administrează și insolvența Complexului Energetic Govora, furnizorul de electricitate și abur industrial pentru Oltchim și USG, dar și furnizorul agentului termic pentru populația orașelor Rm.Vâlcea, Călimănești și Govora. Având în vedere că la data de 9 mai 2016, când s-a deschis procedura insolvenței CET Govora, societatea avea în cont un disponibil de doar 120.000 lei, municipiul Rm.Vâlcea risca să rămână fără căldură și apă caldă în această iarnă. Începând cu 7 octombrie este asigurată căldura pentru peste 100.000 de consumatori, persoane fizice și juridice. –  PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.