Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Firea îl vrea pe Dragnea la Cotroceni, chiar dacă legea nu...

București: Firea îl vrea pe Dragnea la Cotroceni, chiar dacă legea nu îi permite

DISTRIBUIȚI

firea147920 – 121212016­ –  Vicepreședintele PSD Gabriela Firea susţine că românii au dat un vot clar pentru Liviu Dragnea premier şi PSD partidul învingător şi cu această formulă trebuie să meargă social-democraţii la consultările de la Palatul Cotroceni. Firea mai afirmă că preşedintele Iohannis trebuie să se obişnuiască cu ideea că ”cea mai legitimă persoană pentru a conduce Guvernul este preşedintele PSD”.

”Victoria istorică a PSD in alegeri se datorează românilor care cred în programul nostru de guvernare dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea preşedintelui PSD şi fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat. S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru soluţii şi idei valoroase. Am fost cu toţii cuprinşi de dorinţa de a salva ţara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria”, susține Firea.

La București și Ilfov, organizațiile conduse de Firea au obținut rezultate sub media pe țară.

Liviu Dragnea nu poate ocupa funcția de șef al Guvernului întrucât legislația nu permite ca o persoană condamnată penal, pentru corupție, să ocupe o asemenea demnitate. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.