Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Akram Shhaideh, consilier în Ministerul Administrației

București: Akram Shhaideh, consilier în Ministerul Administrației

DISTRIBUIȚI

akram-shhaideh148100 – 211212016­ – Premierul propus de PSD, Sevil Shhaideh, este casatorita cu un cetatean de origine siriana. Si acesta lucreaza in administratia publica. Akram Shhaideh s-a nascut in martie 1962, in Latakia, Siria. In Romania, el a lucrat in cadrul Regiei Autonome Judetene Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, dupa care a ajuns consilier in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Sotul lui Sevil Shhaideh a obtinut un venit anual de 46.149 de lei ca angajat al Regiei Autonome Judetene Drumuri si Poduri Constanta si 826 lei in calitate de consilier in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

La casatoria sa cu Sevil, in 2011, Akram Shhaideh l-a avut ca martor pe actualul presedinte al PSD, Liviu Dragnea. Cand a fost numita ministru, presa a scris ca Sevil Shhaideh este fina lui Dragnea. ”In religia musulmana nu exista termenul de nas. Sunt martori. Atunci cand se casatoresc doi, un barbat si o femeie de religie musulmana, sunt unii care participa la acel eveniment si care sunt martori. Nu exista termenul de nas si fin”, a spus Dragnea.

El a adaugat ca o cunoaste pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la casatoria acesteia a fost martor alaturi de alte persoane. Miercuri, Dragnea a tinut sa precizeze ca ”nu am nicio relatie de rudenie” cu Shhaideh. – PROMPT MEDIA

foto:linkedin.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.