Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Ce sunt alea principii de integritate?”

București: ”Ce sunt alea principii de integritate?”

DISTRIBUIȚI

dragnea147988 – 151212016­ – PSD nu renunta la intentia de a-l instala pe Liviu Dragnea in functia de premier. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a tinut sa sublinieze acest lucru in stilu-i caracteristic: ”Iohannis are la dispozitie trei variante de premier: Liviu Dragnea, Dragnea si Dragnea Liviu. El este garantia ca programul nostru de guvernare va fi dus la indeplinire”, a declarat Stefanescu la RTV.

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa afirme, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu renunta la criteriile de integritate in ceea ce priveste desemnarea viitorului premier. El a dat asigurari in acest sens si ambasadorilor tarilor europene in Romania.

Miercuri, ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat ca il sprijina ”total” pe presedinte pe aceasta tema. PSD a refuzat, miercuri, sa participe la consultarile informale de la Cotroceni privind desemnarea viitorului premier.

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, sustine, si el, ca Liviu Dragnea poate sa fie premier pentru ca ”nu are nicio interdictie de la nicio institutie de justitie”. ”Ce sunt alea principii de integritate?”. “Domnul Liviu Dragnea nu are nicio interdictie de la nicio institutie de justitie pentru a nu putea candida si a fi ales la orice. Daca propunerea PSD va fi Liviu Dragnea, aceasta propunere va trebui, cu toate nodurile din gat ale presedintelui, s-o accepte. Decat daca doresti sa intram intr-o alta logica si atunci lucrurile nu sunt in favoarea Romaniei, se complica, se intarzie formarea noului guvern”, a precizat social-democratul. –  PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.