Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Comisar din cadrul IGI, reținut

București: Comisar din cadrul IGI, reținut

DISTRIBUIȚI

DIICOT147834 – 071212016­ – Comisarul Narcis Ion Dumitru, șef Serviciu Depistări și Combaterea Șederii și Muncii Ilegale a Străinilor, din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, a fost reținut într-un dosar care vizează o grupare infracțională ce se ocupa de răpirea unor cetățeni străini.

Dosarul are legătură cu un rechizitoriu mai vechi întocmit de DIICOT în care au fost deja trimiși în judecată Simhon Efraim Atzmon, Kastro Charli, Malka Yosef Shmuel, Erlich Nehemia, Mila Mihai şi Zadok Beg. De menționat că Mila Mihai este un apropriat al lui Gigi Becali, pentru care a și lucrat ca bodyguard și a fost condamnat în dosarul sechestrării hoților care au furat mașina omului de afacere, potrivit stirileprotv.

Aceștia au fost acuzați că, în noaptea de 3 iunie 2013, prin amenințare cu o armă de foc, l-au răpit pe Mikael Harfi (administrator al mall-ului Grand Arena), pe care l-au obligat ca, în schimbul eliberării, să le plătească o mare sumă de bani.

”La data de  06.12.2016  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului DUMITRU NARCIS ION, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat  și complicitate la infracţiunea de şantaj rap. la art. 13 1 din Legea nr. 78/2000”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.