Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Falcă începe să realizeze că PNL nu poate

București: Falcă începe să realizeze că PNL nu poate

DISTRIBUIȚI

gheorghe-falca148061 – 191212016­ – Realizarea unei coalitii de centru-dreapta va fi dificila, declara la RFI seful campaniei PNL la alegerile parlamentare, Gheorghe Falca. El spune ca liberalii nu-i vor propune lui Dacian Ciolos functia de presedinte al formatiunii. Gheorghe Falca este de parere ca sansele unei coalitii de centru-dreapta sunt mici: ”Eu cred ca dupa declaratia domnului Tariceanu va fi foarte greu sa realizezi o coalitie de centru-dreapta, dar pentru noi, ca partid, directia pe care trebuie s-o avem este in a realiza o opozitie normala in societatea romaneasca. Pana la urma, democratia este realizata din oameni care au o majoritate si gestioneaza administrativ tara si legislativ si o minoritate, care se poate pregati pentru a deveni majoritara la alte alegeri”.

Intrebat daca PNL i-a propus lui Calin Popescu Tariceanu postul de presedinte al formatiunii, in cazul in care s-ar alatura unei coalitii de centru-dreapta, Gheorghe Falca a raspuns: ”Din ce stiu eu, nu a existat o discutie directa cu domnul Tariceanu, in schimb, atunci cand am iesit de la consultari, prin vocea presedintelui partidului, doamna Raluca Turcan, am propus realizarea unei coalitii de centru-dreapta”.

Va face PNL o propunere de premier la consultarile de miercuri de la Palatul Cotroceni? ”Nu, ne va fi foarte greu sa facem o propunere de premier, pentru ca acea propunere ar trebui sa fi generat deja o majoritate”, spune seful de campanie al liberalilor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.