Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Lovitură pentru Gabriel Oprea Junior

București: Lovitură pentru Gabriel Oprea Junior

DISTRIBUIȚI

oprea-si-fiul147846 – 071212016­ – Gabriel Oprea Junior, fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, a fost chemat miercuri la DNA pentru a i se aduce la cunoștință a că a fost pus sechestru pe o parte din averea sa. Deși nu are nicio implicare în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, el are anumite bunuri comune cu tatăl său.

Fostul ministru s-a prezentat și el miercuri dimineață la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul accidentului. El a venit pentru a i se aduce la cunoştinţă probele din dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă. În plus, procurorii i-au adus la cunoștință că a fost instituită măsura sechestrului pe avere. Gabriel Oprea are bunuri comune cu fiul său, așa că a fost chemat și Gabriel Oprea Junior în fața procurorilor pentru a i se aduce la cunoștință această măsură.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti, în seara de 20 octombrie 2015. Agentul de poliţie, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a lui Gabriel Oprea, atunci vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa către locuinţa sa situată în cartierul Cotroceni, precizează procurorii. – PROMPT MEDIA

foto:obiectiv.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.