Acasă Social Aparare București: Moș Crăciun la MApN

București: Moș Crăciun la MApN

DISTRIBUIȚI

brad147908 – 091212016­ –  Ministerul Apărării Naţionale organizează, în luna decembrie, evenimentul special „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”, care cuprinde spectacole de colinde şi de teatru, sosirea lui Moş Crăciun şi oferirea de cadouri în jurul pomului de Crăciun.

Activitățile, dedicate veteranilor de război, copiilor personalului armatei decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, dar și studenţilor din instituţiile militare de învăţământ, constituie o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituţiei militare.

Luni, 12 decembrie, între orele 15.00 și 21.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, personalități din cultură, arte, economie și mass media, împreună cu reprezentanți ai M.Ap.N., vor participa la „Împachetarea cadourilor de Crăciun”. Fiecare dintre ei va  personaliza un cadou care va fi înmânat, a doua zi, de Moş Crăciun și Crăciuniţă unui copil al cărui părinte a decedat sau a fost rănit în urma participării la acţiuni militare. De asemenea, vor fi amenajate ateliere de confecţionat bujori şi coroniţe de Crăciun şi un punct de vânzare pentru bujorul românesc şi felicitările desenate de copiii eroilor Armatei României.

Marţi, 13 decembrie, de la ora 10.00, vor fi depuse coronițe de brad la mormintele ostașilor din Cimitirul eroilor români din Primul Război Mondial Ghencea Militar, din Capitală.

De la ora 13.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional va avea loc serbarea Pomului de Crăciun, în cadrul căreia copiii eroilor Armatei României vor primi cadouri şi vor viziona un spectacol susţinut de Gaşca Zurli. Petrecerea va fi întreţinută de animatori profesionişti, ajutorul lui Moş Crăciun va fi Răzvan Popescu, iar cadourile vor fi asigurate de Asociaţia de Caritate din Armata României „CAMARAZII”.

Luni, 19 decembrie, de la ora 12.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, veterani de război şi cadre militare în rezervă şi retragere vor asista la un Concert de Crăciun în cadrul căruia Corala „Nicolae Lungu” a Patriarhiei va cânta colinde, iar artiştii Sebastian Stan şi Oana Marin vor susţine microrecitaluri de muzică folclorică. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.