Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Plângere penală pe numele lui Aurelian Pavelescu

București: Plângere penală pe numele lui Aurelian Pavelescu

DISTRIBUIȚI

POLITICIENI_ALTI_POLITICIENI_aurelian pavelescu1148154 – 231212016­ –  Asociația Clubul Național Țărănesc – PNȚCD, reprezentată prin președintele Andrei Dimitriu și secretarul general Mihai Grigoriu, a depus o plângere penală la DNA  pe numele lui Aurelian Pavelescu, pentru vânzarea frauduloasă a sediului istoric al PNTCD din str. Clemenceau nr.9, Sector 1 București.

Pavelescu este acuzat de săvârșirea infracțiunii de folosire a autorității pe care a deținut-o în cadrul unei formațiuni politice pentru obținerea pentru sine și pentru altul de foloase necuvenite prevăzută și pedepsită de art. 13 din Legea nr.78/2000, modificată si actualizată.

Concret, în data de 19 decembrie 2014 s-a încheiat contractul de vânzare-cumparare autentificat sub nr. 3353 din 20 decembrie 2014 de biroul notarial BNP Banu Camelia, intenția de a vinde a PNȚCD fiind exprimată printr-un proces verbal al CNC din 4 decembrie 2014. Autorii au facut fals in declarații, deoarece  imobilul era supus unei interdicții legale de înstrăinare prevazute de art.12 alin.1 lit.f din Legea 334/2006, iar hotărârea CNC din 4 decembrie 2014 era nestatutară și nelegală. Imobilul a fost vândut către interpuși, iar ulterior a  ulterior a fost vândut către SC ICON CORPORATION CONSULTANT ENERGY DESINGN SA, cu sediul social în București, str. Cap. Gheorghe Caplan nr. 19 Sector 1, care apare acum în Cartea Funciară ca fiind ultimul cumpărător al acelui imobil.

În raport cu condițiile concrete în care s-a realizat (nu era permisă de lege o înstrăinare, iar decidenții ei nu erau îndrituiți să o decidă), vânzarea sediului istoric al PNȚCD  este o afacere oneroasă, derulată de  Aurelian Pavelescu. Acesta a realizat vânzarea ilegală folosindu-se de calitatea de președinte al PNȚCD, întrunindu-se astfel condițiile infracțiunii prevăzute de art. 13 din Legea nr. 78/2000, susțin acuzatorii. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.