Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov București: Primarul Pandele a fost iertat

București: Primarul Pandele a fost iertat

DISTRIBUIȚI

148176 – 281212016­ – Scandalul de acum o lună izbucnit între primarul din Voluntari, Florentin Pandele, și Bogdan Dinulescu, un om de afaceri din orașul ”păstorit” de edil, s-a cam stins precum un foc de paie, scrie Libertatea.ro.

pandele2Pandele a fost audiat, dar Dinulescu nu și-a reclamat agresorul care l-a bătut. În această situație pare că Pandele a fost iertat de bărbatul pe care l-a chelfănit.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Pandele a trecut pe la poliția orașului pe care îl conduce pentru a fi audiat în legătură cu cele câteva scatoalce, asezonate cu ceva amenințări și înjurături, pe care i le-a administrat lui Dinulescu. Însă, situația nu pare să fie atât de gravă pentru primarul din Voluntari atâta vreme cât victima sa nu a depus nici o reclamație. ”A fost o discuție între bărbați. Nu a fost cu sânge, nu a fost cu urme”, a declarat Dinulescu în ziua incidentului consumat acum  o aproape o lună. Omul s-a ținut de cuvânt și nu s-a mai dus la poliție din postura de victimă și totul pare să se fi încheiat cu iertarea lui Pandele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.