Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD total: Președintele încalcă grav Constituția dacă nu îl numește premier...

București: PSD total: Președintele încalcă grav Constituția dacă nu îl numește premier pe Dragnea

DISTRIBUIȚI

Eugen Nicolicea147940 – 131212016­ –   Eugen Nicolicea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca grav Constitutia prin faptul ca a programat consultarile cu partidele politice inainte de a afla rezultatul final al alegerilor parlamentare. De asemenea, secretarul general adjunct al PSD. Codrin Stefanescu, a tinut sa sublinieze ca PSD nu renunta la nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier.

”Presedintele incalca din nou grav Constitutia. Consultarile se fac intai si intai cu partidul care a obtinut majoritatea absoluta in Parlament. Ce consultari sa faci cu alte partide daca nu ai rezultatele finale? Ma uimeste din nou faptul ca presedintele Iohannis incalca grav Constitutia”, a declarat Nicolicea la Romania TV.

Întrebat despre anuntul lui Iohannis comnfrom caruia nu va nominaliza o persoana cu probleme penale pentru functia de premier, Nicolicea a spus: ”Absolut deloc nu vreau sa vorbesc despre criteriile lui Iohannis”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a tinut, tot la Romania TV, sa anunte ca PSD merge inainte cu Liviu Dragnea. ”Garantia ca promisiunile din campanie vor fi duse la indeplinire este ca Dragnea trebuie sa fie prim-ministru”. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.