Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vanessa și Melissa, condamnate definitiv

București: Vanessa și Melissa, condamnate definitiv

DISTRIBUIȚI

vanessa-si-melissa147989 – 151212016­ – Roxana Lider şi Rada Mincă, așa-ziesele vrăjitoare Vanessa şi Melissa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare, pentru că au şantajat mai multe persoane, printre care şi Oana Zăvoranu. Cele două vor trebui să-i plătească Oanei Zăvoranu 10.000 euro daune morale.

Vanessa şi Melissa îşi făceau publicitate în mass-media, unde se prezentau ca ”vrăjitoare” sau ”clarvăzătoare”, arătându-şi disponibilitatea pentru aşa-zise consultaţii în urma cărora erau contactate de victime, amintește Agerpres.ro.

Prin monitorizarea presei, Vanessa şi Melissa identificau persoane publice, cu mare potenţial financiar, care se găseau în diferite situaţii defavorabile, în general în conflict cu alte persoane publice, şi le creau acestora falsa reprezentare că problemele au fost generate de practicile oculte iniţiate de ele. Prin aceste metode, cele două luau legătura cu victimele cărora le solicitau la început, pentru iniţierea ritualului, diverse bunuri sau obiecte cum ar fi: articole personale de îmbrăcăminte, păpuşi, piroane (cuie mari), cuţite, iconiţe, miere de albine etc. Ulterior, pentru desfăşurarea ritualului care se prelungea în timp sub diferite pretexte, vrăjitoarele pretindeau obiecte de valoare – bijuterii, autoturisme – şi diverse sume de bani din ce în ce mai mari, au explicat procurorii. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.