Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Franța: ANI, membru fondator al Rețelei pentru Integritate

Franța: ANI, membru fondator al Rețelei pentru Integritate

DISTRIBUIȚI

ani147916 – 121212016­ – Agenția Națională de Integritate (ANI), împreună cu alte 13 instituții publice cu rol în prevenirea corupției, au înființat, la Paris, o rețea de promovare a principiilor de bună guvernare – Network for Integrity (Rețeaua pentru Integritate) – prima platformă internațională care vizează exclusiv domeniul integrității. Rețeaua este formată din instituții din Franța, Italia, Croația, Grecia, Letonia, Coreea de Sud, Peru, Mexic etc., autorități cu atribuții în managementul declarațiilor de avere și de interese, prevenirea și sancționarea conflictelor de interese, a incompatibilităților sau a averilor nejustificate.

Platforma a fost creată cu scopul de a facilita schimbul de experiență și de bune practici în domeniul transparenței declarațiilor de avere și de interese, a metodelor de investigare a incidentelor de integritate și de a crea cadrul necesar pentru a ajuta statele care doresc să implementeze sisteme similare de integritate.

Lansarea Rețelei de Integritate s-a realizat sub auspiciile Summitului Mondial al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisă de la Paris. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.