Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Inspecţia Judiciară s-a autosesizat după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă

DISTRIBUIȚI

sebastian-ghita148087 – 201212016­ –  Procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiești va fi anchetat de Inspecţia Judiciară după ce fostul deputat Sebastian Ghiţă a dat publicității o înregistrare despre care a afirmat că reprezintă o discuţie între doi procurori DNA, dintre care unul este Negulescu, și un coleg al acestuia, și care, în opinia fostului parlamentar, reprezintă o acțiune menită să îi facă dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, a-l șantaja să renunțe la funcția de premier.

În urma difuzării înregistrării, Inspecţia Judiciară s-a autosesizat şi verifică dacă magistratul a încălcat statutul de procuror, anunță România TV, post controlat de Sebastian Ghiță.

Fostul parlamentar nu a precizat proveniența înregistrării, contextul ân care a avut loc discuția și nici cel în care a fost făcută înregistrarea.

Aflat în conflict deschis cu DNA și procurorii, Ghiță susține că atât pentru el, cât și pentru rudele și prietenii săi ”se pregătesc dosare penale pentru” care să fie folosite ca factor de presiune pentru obținerea unor denunțuri împotriva lui Liviu Dragnea și Victor Ponta.

În acest context, Sebastian Ghiță îi sugerează lui Liviu Dragnea, președintele PSD, să reacționeze ”corect” și să găsească ”soluția corectă încât să nu trădeze votul oamenilor”. „, a conchis Ghiţă.

Dacă ancheta Inspecției Judiciare va ajunge la concluzia că magistratul a încălcat procedurile și a încălcat statutul profesinal, procurorul Negulescu riscă excluderea din magistratură. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.