Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Pompierii au verificat mall-urile și hypermarketurile

Pompierii au verificat mall-urile și hypermarketurile

DISTRIBUIȚI

verificare-pompieri148085 – 201212016­ –  Săptămâna trecută pompierii au verificat, modul în care mall-urile și hypermarketurile, unde există mari aglomerări, respectă regulile de prevenire și stingere a incendiilor, începând cu a dotarea cu mijloace tehnice de primă intervenție, modul de exploatare a instalației electrice de iluminat și a sistemului de încălzire, asigurarea condițiilor de evacuare în siguranță a persoanelor și reglementarea fumatului și utilizarea focului deschis.

Au fost constatate și sancționate 1.158 de situații (860 avertismente și 298 de amenzi), însumând 520.500 lei. De asemenea, au fost înlăturate imediat peste 400 nereguli.

De asemenea, pompierii au instruit persoanele responsabile din cadrul centrelor comerciale în legătură cu modalităţile practice de evacuare a utilizatorilor, materialelor şi asigurarea primei intervenții în caz de incendiu.

Înaintea verificărilor, pompierii au făcut recunoaşteri în teren a spațiilor comerciale, pentru familiarizarea cu specificul construcțiilor, asigurarea accesului cu autospeciale și planificarea unor eventuale intervenții.

În perioada următoare, acțiunile de prevenire vor fi intensificate, iar echipajele de intervenție voor fi prezente la la evenimentele la care este de așteptat să participe un număr mare de persoane pentru realizarea rapidă a unor dispozitive operative în cazul apariției unor situații de urgență. –  PROMPT MEDIA

foto:observator.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.