Acasă Externe Rep. Moldova: ”Lupta continuă!”

Rep. Moldova: ”Lupta continuă!”

DISTRIBUIȚI

148167 – 271212016­ – Reacția fostului ministru al Apărării nu a întârziat: ”Stimați prieteni, Cu puțin timp în urmă, la solicitarea expresă a lui Mihai Ghimpu, Igor Dodon a semnat decretul de demitere a mea din functia de ministru al Apărării. Plec din această funcție cu conștiința împăcată că nu am fost demis pentru încălcări sau nerealizări în activitatea de ministru, ci doar pentru că am cerut schimbarea președintelui PL. Nu mi-am imaginat niciodată că sub conducerea lui Mihai Ghimpu Partidul Liberal se va transforma într-un partid de tip bolșevic unde, cei care contestă supremația liderului sunt executați.

Ianatol_salarugor Dodon a spus adevăratele motive ale demiterii mele: ”Cîteva minute în urmă am semnat decretul privind demisia din funcție a ministrului de faimă proastă Șalaru. Îi mulțumesc lui Mihai Ghimpu pentru acest demers…

Reamintesc că acest ministru este cel care a cochetat cu NATO știind foarte bine că sîntem o țară neutră conform Constituției Republicii Moldova, a favorizat și a stat în avangarda apariției tehnicii militare americane în Piața Marii Adunări Naționale de Ziua Victoriei, care nu poate fi calificată altfel decît o provocare. A pledat și pledează deschis pentru unirea Republicii Moldova cu România.”

Prin demiterea mea, Mihai Ghimpu i-a facut cadou lui Dodon ministerul apărării. Iată că după cuplul Roșca-Voronin un nou cuplu politic, Ghimpu-Dodon, intră în arena politicii moldovenești. Le doresc succes!

Din păcate, pentru Republica Moldova începe o perioadă neagră în care, din nou, va trebui să ne apărăm identitatea româneasca, să ne apărăm ființa națională. Republica Moldova are nevoie de o revoluție morală, o revoluție a bunului simț. Lupta continuă!”, a scris Şalaru pe facebook. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.