Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Un pic mai bine pentru cetățeni

Un pic mai bine pentru cetățeni

DISTRIBUIȚI

copie148148 – 231212016­ –  Instituțiile publice trebuie să accepte din 2017, conform unei decizii a Guvernului, copii conforme cu originalul, în locul copiilor legalizate, după o serie de documente solicitate persoanelor fizice sau firmelor.

Măsura este necesară pentru procedurile de furnizare a serviciilor publice care au repercusiuni directe asupra cetățenilor, își motivează decizia Guvernul, care s-a angajat, printr-o ordonanță de urgență să simplifice procedurile la nivelul administrației publice centrale.

Prin urmare, în cuprinsul mai multor hotărâri de guvern, care prevăd norme de furnizare a serviciilor publice, sintagma ”copii legalizate” va fi înlocuită cu sintagma ”copii certificate conform cu originalul de către funcționarul competent”.

Astfel, autoritățile nu vor mai putea cere, în cadrul acestor servicii, cetățenilor și firmelor copii legalizate la notar, fiind suficient ca solicitanții să prezinte funcționarului public doar documentul original, însoțit de o simplă copie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.