Acasă Social Aparare Armata, din nou la deszăpezire

Armata, din nou la deszăpezire

DISTRIBUIȚI

armata-deszapezire148311 – 090112017 –  În perioada 6-9 ianuarie, angajații MapN au intervenit pentru ajutarea populației și înlăturarea efectelor căderilor masive de zăpadă, în județele Constanța și Brăila. 200 de militari și 48 de mijloace tehnice de mare putere – autocamioane 6×6, autotrailere, autofreze şi şenilate, din unități ale Forțelor Terestre, Forțelor Aeriene și Forțelor Navale au fost mobilizate în sprijinul autorităților locale și forțelor de intervenție ale MAI.

Ultimele două intervenții, desfășurate în sprijinul echipelor ENEL pentru refacerea alimentării cu electricitate a localităţilor rămase fără curent, au fost încheiate în această dimineață în zona localității Viroaga și pe ruta de comunicații Fetești – Cernavodă – Rașova – Ioan Corvin – Băneasa (Constanța).

M.Ap.N. a avut în permanență forțe și mijloace pregătite să intervină, la solicitarea Centrului Național de Conducere Integrată din MAI, și la solicitarea autorităților locale, constând în peste 2.600 de militari și circa 400 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum şi cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române, forțe care puteau fi suplimentate în caz de nevoie. În funcție de evoluția vremii, aceste forțe vor putea fi puse la dispoziția autorităților și în perioada următoare.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.