Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Antonescu îl ceartă pe Ponta

București: Antonescu îl ceartă pe Ponta

DISTRIBUIȚI

Crin Antonescu148523 – 190112017 –  Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a lansat joi în cadrul unei intervenții telefonice pentru B1TV un atac dur la adresa fostului său partener din USL, Victor Ponta. În contextul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță conform cărora Ponta a fost șantajat să o numească pe Kovesi în fruntea DNA, Antonescu a afirmat că acesta nu avea ce să caute în funcția de premier dacă aceste lucruri sunt adevărate.

”Omul politic care cere votul politic și are o putere de decizie nu are nicio scuză. Ești santajabil nu te faci prim-ministru, dacă ești premier nu te lași santajat. Avem nevoie de politicieni puternici care să își apere interesul”, a afirmat Crin Antonescu.

Despre dezvăluirile făcute publice de Sebastian Ghiță, fostul lider liberal a spus că ”nu trebuie luate ca adevărate, dar trebuie cercetate”, dar a afirmat că el însuși a sesizat niște contradicții în când fostul deputat a spus mai întâi că Laura Codruța Kovesi a fost numită pentru că era un tânăr cu potențial pe care au vrut să îl ajute, iar apoi a spus că aceasta a ajuns în frunte pentru că s-a făcut un șantaj din servicii.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.