Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Aviația MAI în misiune de salvare

București: Aviația MAI în misiune de salvare

DISTRIBUIȚI

 salvare_mai148308 – 090112017 – Piloții Inspectoratului General de Aviație al MAI împreună cu echipaje aeromedicale SMURD au efectuat, duminică, trei misiuni, două în județul Dolj pentru transportarea la spital a unei femei însărcinate și a unui copil și una în județul Bihor.

Elicopterul SMURD de la Craiova s-a deplasat în localitatea Covei din județul Dolj pentru a prelua o gravidă care acuza dureri abdominale. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean din Craiova.

Același elicopter a preluat apoi un copil cu vârsta de sub un an, din localitatea doljeană Caraula. Copilul avea o stare febrilă și a fost transportat, împreună cu mama sa, tot la Spitalul Județean din Craiova.

A treia misiune a fost efectuată de elicopterul SMURD de la Arad pentru transportarea unei femei în vârstă de 63 de ani din localitatea Lacea, județul Bihor, la Spitalul Județean Oradea. Femeia a fost găsită de rude inconștientă și hipotermică.

Cele trei misiuni au fost executate cu elicoptere ale MAI din cauza drumurilor greu practicabile din zonele în care s-a intervenit.

Piloții Ministerului Afacerilor Interne și personalul SMURD sunt la datorie în această perioadă având la dispoziție pentru executarea misiunilor 14 elicoptere și un avion medicalizat.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.