Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Gigel Știrbu zice că bugetul sărăceşte  de la TelDrum, nu...

București: Deputatul Gigel Știrbu zice că bugetul sărăceşte  de la TelDrum, nu de la referendumuri

DISTRIBUIȚI
gigel_stirbu

gigel_stirbu148616 – 250112017 –   Preşedintele Klaus Iohannis a declanşat  procedura privind organizarea unui referendum naţional privind exprimarea poporului  “cu privire la următoarea problemă de interes naţional: continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice”, pe data de 24 ianuarie. Răspunsul prompt din partea doamnei Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, despre referendum a fost că  “pentru MAI prioritate e să implementăm măsurile din programul de guvernare”.  Iar “dacă va exista un referendum, acesta se va desfăşura transparent şi cu respectarea legii”.

Conjuncţia “dacă” din formularea doamnei Ministru este îngrijorătoare. Un demers constituţional din partea preşedintelui României nu este negociabil sau discutabil. Declanșarea unui referendum de către Președinte nu poate fi cenzurată de Parlament sau Curtea Constituțională şi nici de voinţa membrilor PSD, tematica supusă atenției de dl Klaus Iohannis fiind acoperitoare asupra dezbaterilor iscate în întreaga societate.

Dar deşi se caută bani cu asiduitate  de către guvernanţi pentru organizarea referendumului, pentru Tel Drum, una dintre firmele PSD-ului care a căpătat anvergură naţională,  se găsesc instant  sume din fonduri publice, pentru executatea de  lucrări peste tot în ţară. Atenţie, stimaţi membri ai Guvernului Dragnea-Grindeanu, cum “drenaţi” resursele publice, declară deputatul PNL Gigel Știrbu. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.