Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: E un val de emoție, nu lovitură de stat, declară vicepreședintele...

București: E un val de emoție, nu lovitură de stat, declară vicepreședintele PSD Mihai Chirică

DISTRIBUIȚI

Mihai Chirică148575 – 230112017 –. Proiectele privind graţierea şi modificarea Codului Penal ar trebui prezentate cât mai pe larg şi pe înţelesul tuturor, declară la RFI România vicepreşedintele PSD Mihai Chirică, primarul de  Iaşi. El nu crede că manifestaţiile de stradă din ultimele zile reprezintă un început de lovitură de stat, aşa cum s-a exprimat liderul partidului, Liviu Dragnea. ”Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat. O lovitură de stat în primul rând se programează de cei care vor să preia puterea. În momentul de faţă, nu s-a arătat neapărat o structură care vrea să preia puterea. Prin urmare, e un val de emoţie”.

Vicepreşedintele PSD consideră că prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis între manifestanţi ”nu a fost potrivită, pentru că nu putea aduce un element de discuţie între să spunem tabere, dacă putem vorbi despre tabere, ci dimpotrivă, a incitat o parte dintre manifestanţi, astfel încât pe acest fond nu se poate ajunge la o exprimare reală a unei democraţii”.

Mihai Chirica subliniază că ”PSD, cu siguranţă, nu va organiza contramanifestaţii, ăsta-i un lucru cert, motiv pentru care nici nu cred că se va pune vreodată în discuţie acest lucru. Sigur, la nivelul conducerii centrale se va lua o decizie în acest sens şi probabil că în zilele următoare va fi făcută publică”.

Vicepreşedintele PSD cere o dezbatere pe tema graţierii şi a modificării Codului Penal: ”Eu cred că ar trebui să fie prezentate cât mai pe larg şi pe înţelesul tuturor acele elemente care pot aduce discuţii interminabile poate şi care pot stimula opinia publică într-un sens negativ trebuie modificate în consecinţă”.. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.