Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Fiecare cu țara lui

București: Fiecare cu țara lui

DISTRIBUIȚI

 administratia_prezidentiala148358 – 110112017 –   PSD isi retrage cei doi reprezentanti din comisia pentru elaborarea ”Proiectului de tara”, o initiativa lansata in toamna anului trecut de presedintele Klaus Iohannis, anunta Antena 3.

PSD era reprezentat in comisia prezidentiala de Viorel Stefan, actual ministru al Finantelor, si de Marius Nica. Stefan a fos retras deja urmand sa fie ca si Marius Nica sa faca acelasi lucru. ”Suntem la guvernare, programul nostru este proiectul de tara”, au declarat surse din PSD pentru  Antena 3.

Klaus Iohannis a afirmat, la prima sedinta a comisiei, ca acest proiect trebuie sa fie ”un lucru bine facut”. ”Acum aproape doi ani am prezentat un concept care se baza pe ideea Romaniei lucrului bine facut. Cred ca si acest proiect de tara trebuie sa fie un lucru bine facut si sa duca la o Romanie a lucrului bine facut”, a spus Klaus Iohannis membrilor comisiei.

Iohannis a afirmat ca proiectul de tara trebuie sa stabileasca noi obiective pentru Romania in conditiile in care si-a atins obiectivele pe care le-a avut pana acum: integrarea in Uniunea Europeana si aderarea la NATO.

”Romania s-a transformat, dar nu putem sa ne oprim aici. Transformarea Romaniei trebuie sa mearga mai departe, dar in ce directie? Aici vine sa raspunda proiectul de tara”, considera presedintele. El a spus ca proiectul nu trebuie sa fie doar o reactie la situatia internationala, ci sa constituie un proiect asupra ceea ce Romania isi propune sa devina.   PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.