Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: În ultimele șapte zile pompierii militari au salvat 71 de persoane

București: În ultimele șapte zile pompierii militari au salvat 71 de persoane

DISTRIBUIȚI

pompieri148581 – 230112017 –. În perioada 16 – 22 ianuarie a.c., la nivelul pompierilor militari au fost derulate 8.467 intervenţii la nivel naţional, aceștia fiind solicitaţi la 524 misiuni de stingere a incendiilor, 6.738 cazuri pentru acordarea primului ajutor medical, 56 misiuni de descarcerare şi 206 pentru deblocare/salvare, precum și alte 943 situații de protejare a comunităților.

De asemenea, în cele şapte zile, 6.486 persoane au fost asistate medical de pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical și terapie intensivă mobilă, iar alte 71 persoane aflate în dificultate au fost salvate din medii ostile vieții.

În ultima săptămână, inspectorii de prevenire au continuat activităţile de îndrumare şi control, pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din diverse domenii de activitate.

Astfel, personalul specializat a desfăşurat 625 controale la nivel naţional, în urma cărora au fost aplicate 1.557 sancțiuni contravenţionale (1.294 avertismente, 263 amenzi în cuantum de 348.300 lei). Pe lângă identificarea şi înlăturarea disfuncţionalităţilor specifice, specialiştii noştri au asigurat instruirea personalului angajat, astfel încât aceştia să cunoască şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor la locul de muncă.

De asemenea, în perioada menţionată, la nivel naţional s-au realizat 480 acţiuni pentru educarea preventivă, pregătirea şi verificarea adoptării măsurilor de protecţie a populaţiei privind modul de comportare specific tipurilor de risc. . PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.