Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Jurnaliștii nu au avut voie la audierile ”blondei lui Dragnea”

București: Jurnaliștii nu au avut voie la audierile ”blondei lui Dragnea”

DISTRIBUIȚI

carmen-daniela-dan148227 – 040112017 – Miercuri au avut loc audierile in comisiile parlamentare ale ministrilor din Cabinetul Grindeanu. Jurnalistii nu au fost lasati sa asiste la audierea viitorului ministru de Interne, Carmen Daniela Dan, cunoscuta in Teleorman drept ”blonda lui Dragnea”, și niic la audierea viitorului ministru al Apărării, Gabriel Leș.

Decizia, nemotivată, a fost luata prin vot de majoritatea PSD – ALDE. Parlamentarii Opozitiei au spus dupa audieri ca nu s-au discutat secrete de stat.

Carmen Dan este unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Liviu Dragnea de peste zece ani. ”Am vrut sa propunem pe cineva in care am foarte mare incredere din punct de vedere al corectitudinii. E o femeie cinstita, ca prefect a gestionat foarte bine chestiunile cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. La Ministerul de Interne se poate conduce si cu suflet si cu demnitate. Am foarte mare incredere in fermitatea dumneaei si in capacitatea de a aduce sanatate in acel minister”, declara, marti, Liviu Dragnea, dupa ce anuntat ministrii Cabinetului Grindeanu.

Carmen Daniela Dan (nascuta in 1970, in Videle) a fost prefect de Teleorman in perioada martie – octombrie 2016, inainte ocupand functia de subprefect. A fost singura femeie prefect in Teleorman. A demisionat din functia de prefect pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a fost cap de lista. Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic si director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman din 2002 pana in iunie 2012, lucrand alaturi de Liviu Dragnea.

Timp de sase ani (1990 – G1996) a fost secretar al Scolii generale nr. 3 din Videle, apoi referent la Banca Agricolă (Videle) si functionar la Raiffeisen (Videle). A absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia din Bucuresti in 1989, a urmat Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice, iar licenta si-a luat-o in 2000, la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. –   PROMPT MEDIA

foto:liberinteleorman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.