Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Meleșcanu l-a primit pe ambasadorul Chinei în România

București: Meleșcanu l-a primit pe ambasadorul Chinei în România

DISTRIBUIȚI

Melescanu - ambasador chinez148533 – 190112017 –  Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit joi, 19 ianuarie 2017, pe ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong, în vizită de curtoazie.

În cadrul întrevederii a avut loc un schimb de opinii privind stadiul actual și perspectivele de evoluție a relațiilor bilaterale în plan politic, economic și al contactelor interumane. Ministrul român a subliniat atenția pe care partea română o acordă constant consolidării Parteneriatului Amplu de Prietenie și Cooperare cu Republica Populară Chineză, aspect evidențiat în Programul de Guvernare al noului executiv de la București. Ambele părți au subliniat interesul de a concretiza în România proiecte de cooperare economică în domenii cheie pentru dezvoltarea națională, cum sunt infrastructura și energia, precum și de a diversifica schimburile comerciale bilaterale.

Cei doi oficiali au reafirmat dorința de a continua strânsa colaborare în formatul China – Europa Centrală și de Est, precum și în cadrul ONU și al altor organisme multilaterale.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.