Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ministrul Energiei, internat de urgență

București: Ministrul Energiei, internat de urgență

DISTRIBUIȚI

toma-petcu148719 – 310112017 –  Ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost internat de urgență într-o clinică din Austria. Potrivit România TV, acesta are probleme de sănătate și va fi supus unei intervenții chirurgicale. Toma Petcu a solicitat Guvernului în urmă cu ceva timp să fie lăsat să meargă în Austria pentru a se trata o perioadă de timp.

Ministrul Energiei este internat în spital pentru o afecţiune superficială şi va reveni la birou în maximum două săptămâni, a declarat, marţi, Teodora Meţiu, consilier personal al ministrului, citat de Antena3.”Ministrul este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată. Este o afecţiune superficială, vindecabilă, care, din păcate, necesită un tratament intraspitalicesc. Fiind un tratament de scurtă durată, se va întoarce în scurtă vreme la birou, într-o săptămână jumătate, maximum două”, a spus Meţiu. Potrivit acesteia, Petcu s-a internat în spital în urmă cu două zile. În această perioadă, toate atribuţiile ministrului au fost preluate de secretarul de Stat Robert Tudorache.

News.ro anunță că Petcu ar avea probleme de sănătate serioase, el aflându-se la acest moment sub tratament. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia, este posibil ca Toma Petcu să fie înlocuit în funcţia de  ministru al Energiei, însă la acest moment nu a fost luată o decizie. Petcu este copreşedinte al ALDE Giurgiu.

Informația vine la o zi după ce s-a declanșat scandalul umflării artificiale a prețurilor la energie, iar Consiliul Concurenței și ANRE au anunțat declanșarea unei anchete existând suspiciuni de manipulare a pieței. –  PROMPT MEDIA

foto:jurnalulgiurgiuvean.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.