Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL uzează de moțiunea de cenzură

București: PNL uzează de moțiunea de cenzură

DISTRIBUIȚI

Raluca Turcan148728 – 310112017 –  PNL va depune o moţiune de cenzură, dacă Guvernul va merge mai departe cu OUG privind graţierea şi modificarea Codului Penal sau dacă-şi va asuma răspunderea în Parlament, spune la RFI preşedintele interimar al formaţiunii, Raluca Turcan.

Pentru Raluca Turcan, “aceste două Ordonanţe reprezintă o premieră nefastă şi extrem de periculoasă pentru bunul mers al justiţiei şi pentru lupta anticorupţie. Practic, Guvernul încearcă prin aceste două ordonanţe să dea o dublă lovitură: să legalizeze furtul din avuţia publică, prin modificările la Codul Penal şi să-i scape de rigorile legii şi de închisoare pe o serie de potentaţi din rândurile majorităţii de la Putere. Este un act de banditism politic (…). Ar fi un dezastru pentru societatea românească să asistăm la o Putere care legalizează furtul”.

”Dacă Guvernul merge mai departe cu aceste două Ordonanţe, PNL-ul fără ezitare va depune moţiune de cenzură”. Întrebată dacă PNL va depune moţiunea de cenzură şi în cazul în care Guvernul îşi asumă răspunderea în Parlament, Raluca Turcan a răspuns: “Evident, este un act politic necesar să depunem moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi asumă răspunderea”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.