Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Revoltă în PRU

București: Revoltă în PRU

DISTRIBUIȚI

148583 – 230112017 – Conducerea PRU se revoltă împotriva președintelui Bogdan Diaconu, pe care îl acuză de ”subsumarea partidului unor interese personale”, motiv pentru care îi cere demisia.

Membrii Biroului Permanent Național al PRU au inițiat o moțiune menită să îl demită pe Bogdan Diaconu. Conform documentului, Diaconu este considerat vinovatul principal pentru “dispariția PRU de pe scena politică”, de “conducere discreționară” a partidului de la mesele restaurantelor AGO și Isoletta, de ”frecventarea unor persoane toxice, nefrecventabile și asocierea PRU cu unele dintre aceste persoane”, de abandonarea temelor naționaliste, de folosirea PRU “pentru ca un personaj să își rezolve problemele lui strict personale” (referire la Sebastian Ghiță, n.r.). De asemenea, Diaconu este acuzat de “direcționarea beneficiului electoral al muncii PRU către alte partide”, de impunerea unor membri PSD pe listele PRU la alegerile din decembrie trecut.

“A sta să te ancorezi într-un om ca Victor Ponta, fost premier din afara partidului, și să-ți subjugi toată campania în detrimentul măsurilor și proiectelor tale a fost o greșeală strategică uriașă. A fost o gafă teribilă propunerea lui Victor Ponta ca premier”.

Contestatarii cer convocarea unui congres extraordinar al PRU, cu sau fără voia actualului lider, care nu numai să aleagă o altă conducere, dar și să verifice ”activitatea financiară” a echipei Diaconu & Comp. . PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.