Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: România – a cincea comandă pentru Piranha III

București: România – a cincea comandă pentru Piranha III

DISTRIBUIȚI

vehicule blindate Piranha III,148645 – 270112017 –  România a făcut luna trecută o nouă comandă pentru achiziția de vehicule blindate Piranha III, produse de compania elvețiană General Dynamics European Land Systems, transmite agenția de presă UPI (United Press International)

Este a cincea comandă de acest fel a Ministerului român al Apărării, iar achiziția se înscrie în programul de modernizare derulat de armata română, indică sursa citată. Piranha III este un transportor blindat 8×8 ce poate atinge viteza maximă de 100 de kilometri pe oră și are o autonomie de circa 800 de kilometri. Vehiculul are un echipaj alcătuit din trei până la cinci militari.

Reprezentanții General Dynamics European Land Systems (GDELS) spun că armata română folosește din 2006 transportoarele Piranha. ”Armata României este un important utilizator de vehicule Piranha, iar acest contract ne onorează pentru că reflectă încrederea deosebită și satisfacția forțelor armate române față de acest vehicul”, a spus unul dintre vicepreședinții grupului GDELS, Thomas Kauffmann, citat de UPI, conform Agerpres. Contractul a fost semnat în luna decembrie. Reprezentanții grupului elvețian nu au precizat numărul vehiculelor cuprinse în această comandă. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.