Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: România va fi reprezentată, oficial, la ceremonia învestiturii lui Trump, de...

București: România va fi reprezentată, oficial, la ceremonia învestiturii lui Trump, de ambasadorul George Maior

DISTRIBUIȚI

George MaiorDragnea și Grindeanu merg pe altă filieră148458 – 170112017 – PSD a difuzat, luni, informatia ca Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost invitati sa participe la ceremonia de învestire a lui Donald Trump. Este o lovitura de imagine bine pusa la punct, care se pare ca a fost pusa la cale tot de catre consultantii israelieni care au lucrat pentru PSD in campania electorala, scrie Aktual24.ro. Invitatia transmisa lui  Liviu Dragnea este semnata de Elliott Broidy, vicepresedintele Comitetului de Investire a celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Potrivit presei din SUA, Elliott Broidy este un om de afaceri din California, de origine israeliana, care a fost gasit vinovat de acordarea, in anul 2009, a unei mite de un milion de dolari, scria New York Times. El a scapat de inchisoare dupa ce a platit o cautiune de 48 de milioane de dolari.

Si campania electorala a PSD a fost coordonata de doi specialisti din Israel, Moshe Klughaft si Sefi Shaked.

Presedintia a precizat, intr-un comunicat de presa, ca singurii care ii reprezinta oficial pe sefii de stat si guvernele lor sunt ambasadorii. ”Delegatii formate din reprezentanti ai unor institutii sau partide care participa la evenimente organizate in marja ceremoniilor oficiale inaugurale nu reprezinta oficial statul roman. Romania va fi reprezentata, conform practicii amintite, de ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii”, afirma Presedintia intr-un comunicat de presa.

In replica, Liviu Dragnea a declarat ca va merge la Washington. ”Eu ma incapatanez sa merg, chiar daca se supara unii si altii”, a spus seful PSD.

Moshe Klughaft, precizeaza The Jerusalem Post, este cunoscut pentru succesul sau ca strateg-sef al partidului Bayit Yehudi (Caminul Evreiesc, partid al evreilor ultraortodocsi), dar a lucrat si la un protest al rezervistilor, dupa al doilea razboi cu Libanul, din 2006, care a ajutat la revenirea dreptei la putere in Israel. S-a implicat, totodata, si intr-o campanie pentru studierea matematicii in care aparea fostul presedinte Shimon Peres. In ceea ce-l priveste pe Sefi Shaked, el a lucrat la campaniile premierului Benjamin Netanyahu si a presedintelui partidului Shas (partid religios ultraortodox), Arye Deri. PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.