Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Se completează eșalonul doi din Guvern

București: Se completează eșalonul doi din Guvern

DISTRIBUIȚI

Grindeanu148409 – 130112017 –  Premierul Sorin Grindeanu a numit joi mai mulţi secretari de stat, unul dintre ei, Ovidiu Aurelian Flori, ajungând la Ministerul Transporturilor de la Primăria comunei Işalniţa, judeţul Dolj. Acesta a candidat pe poziţia 7 pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor. Potrivit ANI, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2 octombrie 2009 – 4 iulie 2013, întrucât a deţinut, simultan cu funcţia de viceprimar (mandatul 2008 – 2012), respectiv cu cea de primar (mandatul 2012 – 2016), şi funcţia de administrator al S.C. Servicii Publice Işalniţa SRL. El şi-a început cariera ca referent în cadrul Primăriei Işalniţa în anul 2002, devenind apoi contabil, viceprimar şi primar.

 Rareş Trişcă, medic specialist chirurgie generală la Bistriţa, a devenit secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii.

Viorel Ştefu, director în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fost şef IPJ Ialomiţa, ocupă de joi o poziţie de secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, scrie mediafax.ro.

Lidia Maria Onofrei a înlocuit-o pe Gabriela Coman la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA).

De asemenea, Grindeanu l-a numit pe Liviu Cozmin Stoica în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de Stat, al Agenţiei pentru Agenda Digitală a României. Acesta a fost city manager al oraşului Târgovişte şi a candidat pe un loc neeligibil pe listele pentru Senat ale PSD Dâmboviţa.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.