Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Strada reacționează

București: Strada reacționează

DISTRIBUIȚI

protest148502 – 190112017 –  În București și în alte orașe din țară au avut loc miercuri seara proteste împotriva ordonanței de urgență privind grațierea unor pedepse. Aproximativ 3.000 de persoane au protestat în Piața Victoriei din Capitală  Protestatarii au strigat, printre altele, ”Vrem pușcării, nu amnistii!”, ”DNA să vină să vă ia!”, ”Ciorbea, demisia!”, ”Jos cu Ciorbea!”, ”Jos cu Dragnea!”, ”Demisia!”, ”Jos penalii!”, ”Afară, afară cu hoții din țară!”, ”Colectiv!”,”La închisoare, nu la guvernare”, ”Luptă DNA, opriți corupția, vine revoluția!”.

Manifestanții au purtat pancarte cu mesaje precum ”Jos Guvernul”, ”The day we give in is the day we die”, ”Vrem legi pentru popor, nu pentru penali”, ”Locul hoților e la închisoare, nu la guvernare”, ”Nu amnistiei”, ”Jos labele de pe Codul penal”. Inițial, oamenii s-au adunat în Piața Universității, apoi au pornit în marș către Piața Victoriei.

Jandarmeria Capitalei, care a asigurat ordinea publică, a precizat că protestul a fost spontan, fiind organizat pe rețelele de socializare. În jurul orei 21,00, majoritatea protestatarilor au părăsit Piața Victoriei.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.