Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Una zice, alta scrie

București: Una zice, alta scrie

DISTRIBUIȚI

minuta Firea148401 – 130112017 – Minuta sedintei in care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si consilierii PSD au urlat la un consilier USR, dupa care au incercat sa il dea afara din sala, a inregistrat cu totul altceva fata de ce s-a intamplat in realitate, conform Aktual24.ro.

Saptama trecuta, Gabriela Firea a convocat de urgenta de indata a Consiliului General pentru a demite consiliul de administratie de la RATB. In timpul sedintei, consilierul USR Ana Maria Ciceala a incercat sa le atraga atentia primarului si consilierilor ca incalca legea prin modul in care vor sa destituie conducerea RATB. Presedintele sedintei, Culea Marian Orlando, nu a lasat-o sa vorbeasca si a strigat de mai multe ori ”luati-i microfonul”. Potrivit martorilor, si Firea a avut aceeasi atitudine. Mai mult, la un moment dat li s-a cerut politistilor locali sa o scoata pe Ciceala cu forta din sala.

Ce a aparut insa in minuta oficiala a sedintei Consiliului General, dupa ce abuzul PSD fata de un ales local a devenit public, este de necrezut. In loc de ”luati-i microfonul”, in documentul oficial apare ca Orlando a strigat ”dati-i microfonul”. Gabriela Firea a declarat, in urma acelei sedinte, ca alesii USR au avut un ”comportament extrem de violent”. Mai mult, Romania TV a titrat ca primarul Bucurestiului a fost atacat de ”sorosisti” chiar in sediul Primariei Generale.   PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.